PDK-ja reagon ndaj ngritjes së aktakuzës për zyrtarët në Prizren
Sharr Travel

PDK-ja reagon ndaj ngritjes së aktakuzës për zyrtarët në Prizren

Dega e Partisë Demokratike në Prizren ka reagur ndaj ngritjes së aktakuzës nga Prokuroria Themelore e Prizrenit

Në reagim thuhet se rasti i ditës së sotme i ngritjes së aktakuzës Drejtorit të ShërbimevePublike, Levent Kasemit dhe 4 zyrtarëve të tjerë tregon gjendjen në komunën e Prizrenit e cila ështëe inkriminuar në krim dhe korrupsion.

“Qeverisje me duartëpastra!

Ky term, nën udhëheqjen aktuale të Prizrenit, të drejtuar nga LëvizjaVetëvendosje, gjatë premtimeve elektorale, se do tëudhëheqin me duartë pastra, nëkëto 2 vite qeverisje, dëshmuan të kundërtën, kundaj shumë zyrtarëve të komunës dhe drejtorëve, filluan hetime, madje edhe u ngritëna ktakuza për keqpërdorime t ëpozitave apo autoritetit  zyrtar, duke abuzuar me pozitat e tyre.

Rasti i sotëm, i ngritjes së aktakauzë ndaj Drejtorit të ShërbimevePublike, z.Levent Kasemit dhe 4 zyrtarëve të tjerë, tregonmë së miri edhe njëherë, katandisjen e kësaj qeverisje, të inkriminuar në krim dhe korrupsion.

Në bazë të informative ngatereni, pas njëkallëzimi penal, ProkuroriaThemelorenëPrizren, shpejt pritet që tëngrita ktakuzë edhe ndaj Drejtoreshës së Arsimit, znj.XhemileThaçi-Vezgishi, rreth çështjes së shumë për folur tashmë, për anulimin e konkursit nëDrejtorinë e Arsimit.

Kryetari i komunëssëPrizrenit, z.MytaherHaskuka, konform përgjegjësive të tija, duhet urgjentisht t’ishkarkoj zyrtarët dhe drejtorët me aktakuza, në mënyrë që premtimet elektoraletë VV-së, për qeverisje me duar të pastra, mos të jenë vetëm premtime boshe”.


MË SHUME NGA Nacionale