McLaren Senna GTR del në shitje me çmim marramendës
Sharr Travel

McLaren Senna GTR del në shitje me çmim marramendës

Një ndër makinat më të bukura nga McLaren, Senna GTR ka dalur në shtitje me çmim prej më shumë se 2 milionë euro.

Kjo veturë i ka vetëm 55 km, dhe ka dalë në treg vitin e kaluar kurse dërgesat për ata që e kanë porositur kanë filluar disa muaj më parë.

Kjo veturë ka dalë në shitje me çmim prej 2,023,000 € përfshirë edhe taksat.

Kjo makinë ka motor 4.0 litra V8 me 825 PS.