Lipjani gati për shënimin e përvjetorit të pavarësisë

Lipjani gati për shënimin e përvjetorit të pavarësisë

Kryetari i komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, së bashku me drejtoret e drejtorive përkatëse ka takuar drejtorët e shkollave të qytetit në Lipjan.

Ahmeti ka njoftuar se gjatë këtij takimi kanë diskutuar për përgatitjet dhe mbështetjen e nxënëseve për festën e pavarësisë me gardërobë festive dhe pajisje të tjera që janë të nevojshme për organizimin e aktiviteteve.