Komuna e Podujevës miraton rregulloren për orarin e punës

Komuna e Podujevës miraton rregulloren për orarin e punës

Komuna e Podujevës gjatë ditës së sotshme ka miratuar orarin e punës për bizneset që operojnë në këtë qytet.

Nënkryetari i kësaj komune, Nexhmi Rudari përmes një postimi ka bërë të ditur se ky orar do të filloj të zbatohet qysh nga data 1 mars.

Sipas kësaj rregullore, ditën e dielë dhe për festat zyrtare nuk punohet vetëm nëse është anta e Vitit të ri apo nata e Bajramit. 

Më poshtë keni orarin e plotë për të gjitha bizneset sipas rregullores së re: