​Vushtrria vë në dispozicion numrin emergjent

​Vushtrria vë në dispozicion numrin emergjent

Komuna e Vushtrrisë, ka vënë në dispozicion numrin për vushtrriasit që kanë nevojë për ndihmë.

Kjo është bërë e ditur përmes një komunikate për media të lëshuar nga Komuna e Vushtrrisë.

0800422000

“Fale ekipeve vullnetare, çdo qytetari në nevoje, e veçanërisht moshave të shtyra do t’u ofrohet asistence dhe ndihma qe ata kane nevoje!”, thuhet në komunikatë.