Bali Muharremaj në ndihmë për familjet e varfëra

Bali Muharremaj në ndihmë për familjet e varfëra

Vendi ynë po ballafaqohet me pandeminë koronavirus.

Derisa kërkohet izolim dhe qëndrim në shtëpi, shumë familje gjithashtu janë në asistencë sociale.

Kryetari i komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, përmes një postimi të bërë në Facebook, ka apeluar kryetarët e këshillave të fshatrave që t’ia dërgojnë listën e familjeve që kanë nevojë për gjëra ushqimore e higjienike.

Ky është postimi i tij:

Apeloj tek të gjithë kryetarët e këshillave të fshatrave në Komunën e Suharekës, që në kohë sa më të shpejtë, të na dërgojnë listën e familjeve që kanë nevojë për pako ushqimore dhe higjenike.

Lista duhet të përmbajë, emrin, mbiemrin, numrin e telefonit, vendbanimin dhe numrin e anëtarëve të familjes.

Listën mund ta dërgoni në linkun e mëposhtëm:
https://www.facebook.com/KomunaSuharekeZyrtare/

Si dhe në Viber: +38344613835