Gjarpërinj helmues në Parkun e Gërmisë

Gjarpërinj helmues në Parkun e Gërmisë

Në Parkun e Gërmisë kohëve të fundit po hasen gjarpërinj helmues, të cilët janë të rrezikshëm dhe po shqetësojnë qytetarët e Prishtinës.

Një video të cilën qytetarët e kanë dërguar në redaksinë e Telegrafit, shihen gjarpërinjtë helmues të cilët janë paraqitur në këtë park.

Fatime Hajdari nga Drejtoria e parqeve në Komunën e Prishtinës tha për Telegrafin se paraqitja e gjarpërinjve në Parkun e Gërmisë në këtë kohë nuk është e pazakonshme, pasi është periudha e vitit kur gjarpërinjtë hasen më shumë.