Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet
Sharr Travel

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Prishtinë

1.

NS 35/10 kV Batllava  do të ketë  ndërprerje totale(kodi: 140150) prej orës  11:00  deri në ora 14:00

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja, Lluga, Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Bërveniku, Bllata, Metergovci 1 dhe 2, Orllani, Vikendicat, Te Zahir Pajaziti, Ujësjellësi Rajonal “Batllava”, MAP Burgu i Sigurisë së Lartë.

Arsyeja: Ndërrimi dhe testimi i releve.

2.

NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Fabrika e kasetave 1 (Kodi: 19000039085) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: një pjesë e rrugës Nekibe Kelmendi.

Arsyeja: Ndërrimi i   ormanit 0,4 KV.

Ferizaj

1.

NS 35/10 kV Ferizaj lll  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nikadini (kodi: 40042007) prej orës  11:00  deri në ora 13:00

Vendet: rrugët: Riza Matoshi, Imri Halili Nikadinin, Varoshi dhe Qiraxhitë.

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit të fuqisë.

2.

NS 35/10 kV Ferizaj lll  do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Bislim Rexhepi (Kodi: 40042001209)prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Një pjesë e rrugës Enver Topalli.

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit të fuqisë.

3.

NS 35/10 kV Ferizaj lll  do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Ylli  (kodi: 40042001001) prej orës 11:00deri në ora 13:00

Vendet: Një pjesë e rr.Enver Topalli.

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit të fuqisë.

28.05.2020

Punime me në projekte investive

Gjakovë

1.

NS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bistazhini (kodi: 81000005) prej orës  10:00  deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja: Bartja e përçuesve ekzistues në rrjetin e ri dhe vendosja e konzollave.

2.

NS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

TS 10/04kV (TS-14) (Kodi: 81000001009) nga ora 09:00 deri në ora 12:00.

Vendet: Një pjesë e rr.Xheladin Hana, Armand Pier Pailad, Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Halit Asllani (një pjesë), Nëna Tereza (një pjesë), Uashingtoni (një pjesë) dhe  Tefik Çanga.

Arsyeja: Demontimi i shtyllës 10kV.

Prishtinë 

1.

NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat 1 (kodi: 14000009) prej orës  09:30  deri në ora 10:00 dhe prej orës 15:30deri në ora 16:00

Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Buricë, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Ndarja e urave për kyçjen e transformatorit të ri.

2.

NS 220/3510(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Kertokt 1,2 (Kodi: 14000009080,14000009291) prej orës 09:30 deri në ora 16:00

Vendet: Lagjja e Kërtokëve.

Arsyeja: Vendosja e transformatorit të ri, vendosja e konzollës  dhe vendosja e ndarësit.

3.

NS 220/10 kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gllobari 1 (kodi: 16100028) prej orës  08:00  deri në ora 09:00 dhe prej orës 16:00deri në ora 17:00

Vendet: Gllobar, Tërstenik, Palluzhë dhe Shtuticë.

Arsyeja: Ndarja e daljes për dislokimi i transformatorit.

4.

NS 220/10 kV Drenasi do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Kukaj Tërstenik (Kodi: 16100028124)prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Kukaj Tërstenik.

Arsyeja: Dislokimi i transformatorit.