Jashari: Diaspora do të mirëpritet me aktivitete të shumta kulturore
Sharr Travel

Jashari: Diaspora do të mirëpritet me aktivitete të shumta kulturore

Kryetari i komunës së Skenderajt, Bekim Jashari ka shkruar se sheshi “Adem Jashari” me pamje edhe më të bukur pas mbjelljes së luleve dhe kështu po bëhet gati për të mirëpritur diasporën tonë të dashur.

“Edhe këtë vit, pas kalimit të kësaj situate do të organizojmë aktivitete të shumta kulturore për diasporën, gjatë muajve korrik dhe gusht”, ka shkruar ai.

Lajme

Sport

Ekonomi

Shëndetësi

Intevista

Magazina

Teknologji

Njoftime dhe paralajmërime

© Te gjitha te drejtat e rezervuara KosovaPress.


MË SHUME NGA Nacionale