Audi Q5 Sportback ka të ngjarë të duket kështu
Sharr Travel

Audi Q5 Sportback ka të ngjarë të duket kështu

Gjatë konferencës së saj vjetore për shtyp në Mars të këtij viti, Audi njoftoi shtimin e një anëtari të ri në familjen e saj SUV.

Bram Schot, Kryetar i Bordit të Menaxhimit, në thelb konfirmoi thashethemet nga fillimi i këtij viti se do të ketë një Audi Q5 Sportback si një rival të drejtpërdrejtë për BMW X4 dhe Mercedes-Benz GLC Coupe.

Disa javë më vonë, ne kemi pamjen e Audi Q5 Sportback në një serie fotografish dhe tani një interpretim i ri përpiqet të zbulojë të gjitha detajet.

Varianti Sportback do të ketë ndryshime si në çati ashtu edhe në pjesën e pasme dhe një dizajn unik i skajit të pasmë që do të ketë një profil të shkëlqyeshëm.

Edhe brendësia ka disa ndryshime të lehta. Ekrani i saj do të jetë më i madh se paraardhësit e tij.

Detaje të reja në lidhje me këtë makinë ende nuk ka, por kjo mendohet se do të jetë forma e  Audi Q5 Sportback.