Garë e “ashpër” ndërmjet Mercedesit, BMW-së, Audisë dhe Volkswagenit
Sharr Travel

Garë e “ashpër” ndërmjet Mercedesit, BMW-së, Audisë dhe Volkswagenit

Garat e shpejtësisë janë mënyra e shkëlqyeshme për të gjykuar performancën midis veturave.

Kësaj radhe, Carwow i ka zgjedhur disa makina shumë të ndryshme nga njëra-tjetra. Në mesin e veturave që garojnë janë një BMW M340i, Mercedes-AMG G63, Audi RS Q3 dhe VW T-Roc R.

BMW dhe AMG fillojnë vrullshëm, duke i lënë Audi dhe VW prapa në garë.

Mësojeni fituesin në videon e mëposhtme.