Kështu mund të duket Audi RS3 Sportback
Sharr Travel

Kështu mund të duket Audi RS3 Sportback

Tani ne mund të kemi edhe Audi RS3 Sportback. 

Mediat e huaja raportojnë se RS 3 mund të ketë 400 kuaj fuqi.

Kjo makinë shpejtësinë nga 0 në 100 kilometra e arrin për vetë 4.1 sekonda dhe shpejtësinë maksimale e ka 250 kilometra/orë.

Kjo makinë ka më shumë hapësirë brenda saj sesa paraardhësi i saj.

Sportback do të mbetet një “frutë e ndaluar” në Shtetet e Bashkuara ku vetëm sedan do të jetë në dispozicion në specifikimet bazë, S dhe RS.

Çmimi për këtë makinë thuhet se do të jetë rreth 80 mijë euro.

Kompania ka njoftuar se Audi RS3 Sportback mund të dalë në shitje në fund të këtij viti. /Telegrafi/