Obiliqi shpalos projektet e realizuar për të rinjtë

Obiliqi shpalos projektet e realizuar për të rinjtë

Në Ditën Ndërkombëtare të Rinisë, kryetari i komunës së Obliqiti, Xhafer Gashi, ka shpalosur projektet për të rinjtë e kësaj komune.

Shkak i pandemisë me COVID-19, ka bërë që disa aktivitetet të mos mund të realizohen nga kjo komunë, megjithatë kryetari Gashi thekson se rinia mbetet promotorja kryesore e cdo preocesi të rëndësishëm në vend.

Projektet e komunës së Obiliqit për të rinjtë:

“Sfida me pandeminë, ka bërë që shumë aktivitete të kësaj dite të mos realizohen, por rinia janë promotorja kryesore e çdo procesi të rëndësishëm për vendin tonë.

Obiliqi, një vend i vogël, me zemër të madhe, me të rinjë e të reja me plotë energji dhe kreativitet.

Obiliqi, nën udhëheqjen e Kryetarit Xhafer Gashi , ka bërë që idetë e projektet në të mirën e të rinjëve të mos mbesin vetëm në letër, po të jetësohen e të gëzojnë gjeneratë pas gjenerate;

Me pak fjalë, Obiliqi po kthehet në një qytet me prespektivë dhe zhvillim.. Obiliqi po ndryshon! E gjitha kjo fal punës, angazhimit dhe vullnetit të Kryetarit Xhafer Gashi, që pandalshëm po jetëson projekte të cilat mbase kanë qenë ëndërr për një kohë të gjatë... por nën udhëheqjen e tij, ka dëshmuar se asgjë nuk është e pamundur, vetëm duhet të ketë një LIDER që bën të mundura! I tillë është Kryetari ynë!

Rini e dashur e Obiliqit, urime dita e Rinisë!

Vazhdojmë bashkë drejt të tashmës dhe të ardhmes që po na pret!


MË SHUME NGA Nacionale