Kur shoferët nuk dinë të ‘parkojnë’ makinën

Kur shoferët nuk dinë të ‘parkojnë’ makinën

Parkimi i makinës është një sfidë e vërtetë për shumë shoferë, sidomos për ata që sapo e kanë marrë lejen e drejtimit.

Teksa për disa shqetësimi më i madh është të gjejnë një vend për të parkuar, për të tjerë është si të parkojmë.

Rastet e mëposhtme janë nga më çuditshmet dhe tregojnë situata komike të njerëzve që nuk dinë të parkojnë mjetin./tch