Dalin imazhet e reja të VW ID.4

Dalin imazhet e reja të VW ID.4

Volkswagen javën e kaluar zbuloi zyrtarisht SUV-in e parë tërësisht elektrik ID.4 dhe prodhimi i të cilit tashmë ka filluar.

Një vit pas modelit elektrik ID.3, një model tjetër Volkswagen i konstruktuar ekskluzivisht ka filluar prodhimin.

Crossover-i më i dashur në Kosovë, Renault Captur tani në shitje edhe modeli 2020!

E SPONSORUARLEXO MË SHUMË

Volkswagen ID.4 pritet të fillojë shitjet në fillim të vitit 2021.

 

Në Gjermani, ID.4 1 do të jetë në dispozicion nga një çmim fillestar prej 49,950 euro, por shkon deri në 59,950 euro. telegrafi