Mini Vision Urbanaut është një veturë që ofron largim nga stresi

Mini Vision Urbanaut është një veturë që ofron largim nga stresi

Në vitet e fundit, Mini është larguar nga ideja origjinale për të cilën njihej, dhe tani ajo ka shkuar një hap më tej.

Mini nuk ka qenë miniaturë për një kohë të gjatë, madje as i vogël.

Koncepti i ri e tregon këtë më së miri. Emri i tij është Vision Urbanaut dhe, me pak fjalë, është një furgon polivalent, qëllimi kryesor i të cilit është të bëjë qëndrimin e pasagjerëve sa më të këndshëm që të jetë e mundur, transmeton Telegrafi.

Dhe sidomos kur automjeti ndalet. Pastaj një pjesë e kabinës do të zhduket dhe vendi i shoferit do të bëhet një shtrat i gjallë. Nëse është e nevojshme, sediljet e përparme mund të rrotullohen.

Realisht, kur shikohet më shumë, ky Mini është si një ‘dhomë e gjallë’.

Dhe kur bëhet fjalë për dizajnin, pothuajse gjithçka është e re. Pjesa më komplekse është sistemi i hapjes së derës, dhe më interesantët janë dritat që fshihen derisa të ndizen.

Dhe së fundmi, duhet thënë se makina është elektrike, dhe gjithashtu parashikohet një sistem drejtimi autonom.