Instruktori i BMW jep këshilla se si të bëjmë ‘drift’ në një rrugë të lagur

Instruktori i BMW jep këshilla se si të bëjmë ‘drift’ në një rrugë të lagur

Mos e provoni këtë në një rrugë publike.

Kuptohet pse kjo nuk është e mirë të bësh diçka të tillë në një rrugë të zakonshme me trafik. Duhet shumë praktikë, por edhe njohuri, për të kaluar në mënyrë efektive kthesën dhe rrëshqitjen, transmeton Telegrafi.

Sidomos nëse jeni në një BMW me mbi 600 kuaj fuqi siç është Seria 8 në edicionin më prestigjioz M Competition.

Instruktori i makinës BMW Stefan Landmann na tregon se si të bëjmë drift.

Supozimi i parë është që të ketë hapësirë ​​të mjaftueshme për të praktikuar, dhe pastaj sistemi DSC duhet të çaktivizohet.

Siç tregon video, ekzistojnë tre faza themelore të lëvizjes, ku e para po hyn në kthesë, e dyta është kontrolli i automjetit dhe e treta del nga manovra në trajektoren e dëshiruar.

Sigurisht, Stefan e bën punën e tij me një humor të përkryer të relaksuar që kërkon shumë praktikë.