Shitet Ford Mustang Eleanor nga filmi i famshëm “Gone in 60 seconds”

Shitet Ford Mustang Eleanor nga filmi i famshëm “Gone in 60 seconds”

Ford Mustang Eleanor nga filmi i famshëm “Gone in 60 seconds” është vendosur në reklama për shitje në Gjermani.

Eleanor Mustang është një nga makinat më të dëshirueshme dhe gjithmonë tërheq shumë vëmendje.

Në këto foto, ju do të shihni Eleanor Mustang nga viti 1967, i cili ka shërbyer në disa filma, posaçërisht për filmin “Gone in 60 seconds”, më saktësisht.

Makinat me krom është nxjerrë në shitje dhe çmimi nuk dihet ende.

Në janar, një model i ngjashëm u shit për 852.500 dollarë në një ankand.