Me vetëm 50 kilometra të kaluara, shitet Honda S2000

Me vetëm 50 kilometra të kaluara, shitet Honda S2000

Praktikisht një makinë e re. Honda S2000 do të dalë në ankand në janar dhe historia e kësaj makine është jashtëzakonisht interesante,

Hedi Sirinkone bleu këtë makinë në Nju Jork, dhe në atë kohë i kishte vetëm 38 km të kaluara, dhe më vonë kaloi vetëm 16 km me të.

Rreth njëzet vjet më vonë, ai vendosi të shesë makinën dhe ajo do të dalë në ankand “Mecum Auctions” dhe do të shfaqet midis 7 dhe 17 janarit 2021.

Hedi Sirinkone do të donte që makina të shitej për 150,000 dollarë dhe sipas parashikimeve të caktuara, ajo mund të merr “vetëm” 70,000 dollarë.