Digjet një trafo e rrymës në Brezovicë

Digjet një trafo e rrymës në Brezovicë

Brezovica mbetet një ndër vendet turistike më të frekuentuara gjata sezonit dimëror dhe njëra nga atraksionet e Kosovës për të gjithë turistët, shkruan IndeksOnline.

Ndërsa tani kur është shtuar numri i pushuesve në këtë vend, është krijuar edhe mbingarkesa e konsumit të energjisë elektrike.

Si pasojë e kësaj mbingarkese, është djegur një trafo.

Nuk është raportuar për ndonjë dëm të madh të shkaktuar nga kjo djegie e trafos.