Ja nga cilat komuna janë rastet e reja me koronavirus në Kosovë

Ja nga cilat komuna janë rastet e reja me koronavirus në Kosovë

IKShPK njofton se nga 3.104 mostra të marra, 260 kanë rezultuar pozitive.

Numri total i rasteve pozitive është 66.640 raste.

Rastet që kanë rezultuar pozitiv me covid -19 janë nga komunat: Prishtinë 109 raste, Pejë 27 raste, Gjakovë 17 raste, Fushë-Kosovë 13 raste, Mitrovicë 13 raste, Lipjan 12 raste, Prizren 10 raste, Gjilan 7 raste, Ferizaj 6 raste, Istog 6 raste, Rahovec 5 raste, Suharekë 5 raste, Vushtrri 5 raste, Klinë 4 raste, Skenderaj 4 raste, Drenas 3 raste, Obiliq 3 raste, Podujevë 3 raste, Deçan 2 raste, Viti 2 raste dhe me nga një rast komunat Dragash, Kamenicë, Malishevë dhe Ranillug.