Reshitaj takohet me specializantët e mjekësisë,premton angazhim për punësim

Reshitaj takohet me specializantët e mjekësisë,premton angazhim për punësim

Deputetja e AAK-së, Albena Reshitaj ka vizituar ish-studentët e saj të cilët sot janë specializantë të mjekësisë.

Ajo tha se angazhimi i radhës do të jetë krijimi i mundësive që këto kuadro mjekësore të kenë perspektivë e të punësohen ne vendin e tyre dhe mos ta shohin të vetmen shpresë largimin jashtë.

Nē klinikë me ish studentat e mi që sot janē specializantët e nesër do jenë specialist. Motivi im për të vazhduar përpara. Angazhimi im i radhës do jetë krijimi i mundësive që keto kuadro mjekësore të kenë perspektivë e të punësohen ne vendin e tyre, mos ta shohin të vetmen shpresë largimin jasht. Kosova ka nevojë me shumë se kurrë për kontributin e tyre këtu“, shkroi ajo.


MË SHUME NGA Nacionale