Uberi tani lëshon vetura me qira përmes aplikacionit

Uberi tani lëshon vetura me qira përmes aplikacionit

Kompania Uber ka nisur lëshimin e veturave me qira përmes aplikacionit të saj në mbarë vendimit, ndërsa do fillojë edhe shërbimin për t’i nisur ato drejt klientëve.

Programi i qirasë së veturave i quajtur Uber Rent, do ofrojë rezervime përmes aplikacionit të markave si Avis dhe Hertz, shkruan CNN.

Çmimet do të përcaktohen nga kompanitë e qiradhënies, tha Uber, dhe do të duhet një ulje e rezervimeve, e ngjashm e me mënyrën se si funksionojnë vendet e rezervimeve të udhëtimeve.

Uber thotë se fillimisht do të ofrojë një zbritje prej 10% në të gjitha rezervimet me Uber Cash, para që mund të shpenzohen në aplikacionin e Uber për blerje të tjera. Kompania nuk tregoi për sa kohë do të zgjasë zbritja prej 10%.