631 gjoba për mosrespektim të masave anti-Covid

631 gjoba për mosrespektim të masave anti-Covid

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve në qytete të ndryshme të Kosovës, ka shqiptuar 631 tiketa në bazë të ligjit Covid-19.

Policia gjithashtu ka shqiptuar edhe 631 tiketa trafiku.

Ndërkohë, bëhet e ditur se gjatë 24 orëve kanë ndodhur një aksident me fatalitet në Prishtinë, 26 aksidente me të lënduar, si dhe 71 aksidente me dëme materiale.