​Dështon seanca për hedhjen e gazit në Kuvend

​Dështon seanca për hedhjen e gazit në Kuvend

Ende pa nisur seanca gjyqësore ndaj ish-deputeteve të Kuvendit të Kosovës, Albulena Haxhiu, Besa Baftiu, Donika Kadaj-Bujupi dhe deputetit aktual, Pal Lekaj është ndërprerë pasi nuk në seanca u vonua e akuzuara, Kadaj-Bujupi njoftoi se do vonohen për 10 minuta.

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, Besa Baftiu, Donika Kadaj-Bujupi dhe deputetit aktual, Pal Lekaj akuzohen se në shkurt të vitit 2016 kanë futur bombola të gazit në Kuvendin e Kosovës.