Opel tregon fotografitë e para të Astras elektrike

Opel tregon fotografitë e para të Astras elektrike

Versioni E i veturës popullore të klasit kompakt ka një pjesën e përparme të ngjashme me Opel Mokka dhe një ekran të madh. 

Prodhuesi gjerman i veturave dëshiron të prezantojë versionin e parë elektrik të bestseller-it të saj Astra “këtë vit”.

Imazhet e para ngacmuese u botuan sot.

Ata japin një ide se ku po shkon udhëtimi i modelit E-Astra.

Siç thekson Opel, i gjithë automjeti ishte “rizhvilluar plotësisht që nga koha e parë kur ai u projektua më herët”