Dhjetë veturat që “shpëtuan prodhuesit e tyre nga falimentimi”!

Dhjetë veturat që “shpëtuan prodhuesit e tyre nga falimentimi”!

Prodhimi i veturës është një biznes si çdo tjetër – fitimi dhe investimi i vazhdueshëm janë të nevojshme për mbijetesë.

Nëse ata nuk mund ta bëjnë këtë, ata hyjnë në një periudhë të keqe, që do të thotë se investitorët humbin interesin, dhe humbjet e vendeve të punës dhe mbylljet e fabrikave janë në derë.

Dhe si pasojë, gjatë viteve të fundit, shumë prodhues ua kanë vënë dryrin fabrikave të tyre.

Sidoqoftë, nga ana tjetër, ka edhe kompani veturash që kanë arritur të mbijetojnë në periudhën e errët duke prodhuar një veturë të njohur që shitet gjerësisht.

Përpara jush janë dhjetë veturat që “shpëtuan prodhuesin e tyre nga falimentimi”.

10. Porsche Boxter
9. BMW 700
8. Land Rover Discovery
7. Mercedes 300 SL
6. Aston Martin DB7
5. Buick Regal
4. Dodge Omni/Plymouth Horizon
3. Porsche 944
2. Ford Taurus
1. Lotus Elise.