Këto 16 vetura Range Rover, së bashku shiten për 73,000 dollarë

Këto 16 vetura Range Rover, së bashku shiten për 73,000 dollarë

Një koleksion prej jo më pak se 16 modelesh të Range Rover Classic po shiten përmes eBay nga Cream Ridge, New Jersey.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, bëhet fjalë për Range Rovers që janë fotografuar të shpërndara nëpër një pronë dhe të gjitha gjenden në gjendje të keqe.

Shitësi vëren se shumë prej automjeteve nuk kanë mundësi shpëtimi, që do të thotë se kushdo që i blen do t’i përdorë ato për pjesë këmbimi.

Sidoqoftë, është gjithashtu e mundur që automjetet të mund të riparohen dhe restaurohen, edhe pse kushtet e rikuperimit do t’i parandalojnë ato që të vozitën legalisht në shumicën e shteteve të SHBA.

Detaje të kufizuara në lidhje me Range Rovers janë dhënë në listë, duke përfshirë mënyrën se si dhe pse ato janë lënë jashtë të kalben për kaq shumë vite.

Shumë prej tyre janë shumë të ndryshkur dhe të mbuluar me myshk.

Megjithatë, nxjerrja e 16 prej tyre nga prona do të jetë një detyrë e mundimshme në vetvete.

Shitësi shton se asnjë nga automjetet nuk janë funksionale, por kjo nuk do të thotë që ato nuk mund të riparohen dhe të pushohen në jetë.

Ata nuk janë të disponueshëm individualisht dhe mund të blihen së bashku vetëm për një çmim “Buy It Now” prej 73,000 dollarë.