Porsche 911 GT3 aktual mori një version më të rehatshëm Touring

Porsche 911 GT3 aktual mori një version më të rehatshëm Touring

Versioni aktual i Porsche 911 GT3 sjell me vete të njëjtin nivel të performancës në një paketë më të rehatshme dhe diskrete.

Pas serisë së fundit 992, Porsche 911 është një nga më të mirët deri më tani gjersa oferta aktuale është zgjeruar me versionin Touring të ofruar nga kompania e famshme gjermane (për herë të dytë) me super të shpejtë 911 GT3 4- motor boksi atmosferik me 6 cilindra me 510 kuaj/fuqi në 8,400 rpm dhe 470 Nm çift rrotullues maksimal në 6,100 rpm, e cila është e mjaftueshme për të përshpejtuar nga 0 në 100 km/h në 3,4 sekonda dhe 318 km/orë në 3,9 sekonda dhe 320 km/h (në kombinim me transmetimin manual).

Krijuar sipas të njëjtës recetë që Porsche përdori në edicionin e mëparshëm GT3 Touring dhe modelin e ri 911 GT3 Touring nuk ka një spoiler të madh fiks të pasmë, elementë individualë të trupit dhe shfryn, por kjo nuk do ta ndalojë atë që t’i ofrojë shoferit nivelin e performancës të ofruara nga standardi GT3, raporton motortrend.

Spoiler i madh i pasmë është zëvendësuar nga një spoiler shumë më i vogël adaptiv që në pozicionin e ulur nuk prish pamjen e trupit dhe Touring (rrotat 20 dhe 21 inç të të cilit nuk ndryshojnë nga rrotat në të cilat dorëzohet GT3) mori një parakolp tjetër përpara, mbulesa argjendi të dritareve dhe më shumë tapiceri lëkure në një kabinë më të pasur.

Ata nuk do të jenë të pakënaqur në lidhje me transmetimin e energjisë në boshtin e pasmë, pasi Porsche do të ofrojë 911 GT3 Touring të ri në kombinim me një transmetim automatik ose manual. Modeli tjetër nga Seria 992? Ndoshta GT3 RS. /Telegrafi/