Dacia ndryshon logon

Dacia ndryshon logon

Sipas njoftimeve, Dacia po ndryshon edhe logon. Kompania rumune po ndryshon stilin e shkronjave të përdorura për të shtypur emrin e kompanisë dhe një logo e re po prezantohet paralelisht. Ky është një hap tjetër në përputhje me strategjinë e re të biznesit të vendosur në fillim të vitit, e cila ndryshon rrënjësisht markën dhe produktet e saj.

Lajmi i mirë është se Dacia po njofton se ata do të qëndrojnë besnikë ndaj rrënjëve të tyre, të cilat ata i përcaktojnë si thjeshtësi, vërtetësi dhe qëndrueshmëri me një çmim të drejtë.

Mbishkrimi i markës dhe vetë emblemës u krijuan nga ekipi i dizajnit të shtëpisë dhe ata duan të theksojnë stabilitetin dhe qëndrueshmërinë me të, raporton autocar.

Në emër, shkronjat D dhe C krijohen duke pasqyruar njëra-tjetrën, ndërsa forma gjeometrike e shkronjave tregon lëvizje mekanike. Në emblemë, shkronjat D dhe C janë të lidhura si lidhje zinxhirësh, duke theksuar më tej fuqinë e automjetit Dacia.

U zgjodh një hije e re, jeshile-kafe ose jeshile kaki, e ndjekur nga terrakota dhe rërë. Dhe së fundmi le të themi që makinat do të marrin ikonografi të re nga mesi i vitit të ardhshëm. Kështu që kemi mjaft kohë për tu mësuar.