KEDS-i paralajmëron ndërprerje të rrymës për sot

KEDS-i paralajmëron ndërprerje të rrymës për sot

KEDS ka bërë të ditur se si pasojë e punimeve në rrjet, do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa lokacione sot.

Me anë të një komunikate për media, KEDS ka njoftuar për vendet dhe orarin e ndërprerjeve.

Njoftimi i plotë nga KEDS:

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j12 Kodra e Trimave 7 (kodi: 13000006) prej orës 09:30 deri në ora 10:30

Vendet: Kodra e trimave, Kolovica e re, Kolovica e vjetër

Arsyeja: Energjizimi i segmentit te Lp 10 kV Kolovice e Re -Kolovice e Vjeter

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fabrika e Duhanit Neë Aromatic (kodi: 30000006) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Fabrika e Duhanit Neë Aromatic

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

2.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Valvis (kodi: 30000008) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Valvis

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

3.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV 5 Dëshorët (kodi: 30000016) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: 5 dëshmorët

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

4.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Malësia e re (kodi: 31000030) prej orës 15:00 deri në ora 16:00

Vendet: Malësia e Re, F.sh. Legjenda, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

5.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Levisha (kodi: 31000012) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujesjellesi, Qyteti, Jabllanica, Novoselan .

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

6.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Studenqani -Gurëthyesi(kodi: 32000018) prej orës 08:00 deri në ora 09:00

Vendet: Studenqan,Doberdelan,Samadraxhë, Motel Illyria,Gurëthyesi ENISI,Celi AG,Sejdi Binaku,Flori Kopshtar,Fab.Plastikës Gani Sallauka.Pompat e ujit:Studenqan,Doberdelan,Samadraxhë

Arsyeja: Shtrengimi i përquesve, ndrrimi i izolatorëve të TM

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tregu i blertë (kodi: 73000002) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Rr,Bedri Pejani,Kadri Zeka,Nexhip dhe Ferat Draga,Mic Sokoli, Adem Jashari, Gjergj Fishta, Lidhja e Lezhës, 22Maj, Alpet Shqiptare, Isa Boletini, Bajram Curri, Ramiz Sadiku.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

2.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Poleti (kodi: 73000007) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Lagjeja Sitnices, Barakat, Sahiti 2, TSB Vushtex, TS Nr. 8

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

3.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nadakovc (kodi: 73000014) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Btp Petroll, te përmendorja e Hamdi Feratit, Nadakovc- Gubetini, Nadakovc-blinda, Naser Imeri, Sfaraqak dhe lagja Xhafaj.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

4.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Maxhunaj (kodi: 73000011) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Dumnica, Samadrexha, Cicilia, Sllakovci,  Ropica, Vilanci dhe një pjesë e fshatit Maxhunaj

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

5.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Grupi i Bizneseve (kodi: 73000013) prej orës 15:00 deri në ora 16:00

Vendet: Emona, Edona Objektin e Kedsit

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

6.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderajdo të ndërprehet:

Dalja 10 kV Runiku (kodi: 74000005) prej orës 09:30 deri në ora 15:00

Vendet: Klinë e epërme , L.Mecini dhe Berani, Qubrel, Kotorr, Vitak dhe Kastriot. Runik.Banjë.Surigan.Radishev.Qitaket.Leqin.Terrnov

Arsyeja: Rregullimi i urave në shtyllat e betonit LP 20kV dhe pastrimi i  trasesë.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kaçaniku i vjetër (kodi: 40043007) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Doganaj, Duraj, Kaçanik i vjetër, Stagovë, Begracë, Elezaj.

Arsyeja: Pastrimi i  trasesë

30.07.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04kV Hoxhë Kadri Prishtina (kodi: 12000015071) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Hoxhë Kadri Prishtina

Arsyeja: Energjizimi I daljeve të reja 0.4kV

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

TS 10kV Mirusha (kodi: 82082002) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (1 konsumatorë), Rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), Rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), Rr.606 Pavarësia (1 konsumatorë), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë), Turjakë.

Arsyeja: Nderrimi i konzollave te tensionit te mesem

30.07.2021

Punime nga palët e treta

Mitrovic

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti II (kodi: 74000010) prej ores 12:00-12:30 dhe nga ora 15:30-16:00

Vendet: Shkolla Teknike, Morava (Fidanishte), Afrim Durmishi, Shkolla Norvegjeze, Rukolli, Banesat te Komuna, Kuvendi Komunal, Rr. 28 Nëntori, Bekim Berisha Abeja, Harun Beka, Isa Boletini, Dëshmorët e Kombit, Osman Geci, Ali Gashi

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarsa TM

2.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Ujësjellsi (kodi: 74000010012) prej ores 12:00 deri në ora 16:00

Vendet: Ujësjellsi

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje TM, sipas PEE

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet në TS Arben Hasani :

TS 10/04 kV TS afër Permendorës ”D. Islami” (kodi: 40041001200) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV TS Heset Quza (te kombinati) (kodi: 40041001231) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV TS Kulla (Meti) (kodi: 40041001059) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV TS Drebangu (kodi: 40041001001) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Hasan Elezi (kodi: 40041001278) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV TS Pllaci I Krasniqve (kodi: 40041001003) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Armani (kodi: 40041001104) prej orëes 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV TS, afer Spitalit ”Elita” (Jezerci Xhamprerës) (kodi: 40041001201) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Pompa e benzines (Gllavicët-afer Ben-Af) (kodi: 74000 40041001211) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Armani, TS afer Permendores ”D. Islami”, TS Heset Quza (te kombinati), TS Kulla (Meti), TS Drebangu, Hasan Elezi, TS pllaci I Krasniqëve, TS, afer Spitalit ”Elita” (Jezerci Xhamprerës), Pompa e benzinës (Gllavicët-afer Ben-Af)

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10kV dhe 0.4V, sipas ZT

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shkolla normale (kodi: 30033004) prej ores 11:00 deri në ora 15:30

Vendet: Lagjja Tusus 1, Lagjja Tusus 2, Lagjja Tusus 3, Lagjja Tusus 4, Lagjja Tusus 5, Shkolla Normale, KFOR-i turk, Lagjja e Trimave.

Arsyeja: Zëvendësimin e Transformatorit dhe Panelit të TU.

 


MË SHUME NGA Nacionale