Hyundai Casper është thjesht ‘i papërmbajtshëm’:
Sharr Travel

Hyundai Casper është thjesht ‘i papërmbajtshëm’:

Në Evropë, Hyundai erdhi me modelin Bayon, i cili është pak më i ulët në çmim dhe karakteristika sesa Kona. 

Emri i tij është Casper, dhe është një crossover i vogël me një performancë të bukur. Ai është vetëm 3595 mm i gjatë, 1595 mm i gjerë dhe 1575 mm i lartë, dhe distanca midis akseve është vetëm 2.4 metra.

Sidoqoftë, mos lejoni që këto masa minimaliste t’ju dekurajojnë sepse Casper ofron shumë në kabinë.

Ajo që funksionon veçanërisht interesante është aftësia për të palosur pjesën e pasme të sediljes, përfshirë pjesën e përparme.

Kjo do të thotë që kjo makinë ‘gëlltit’ objekte mbi dy metra të gjatë, dhe bagazhi merr deri në 301 litra ngarkesë.

Nuk ka kursime në aspektin e pajisjeve. Gjithçka është e përfshirë, veçanërisht kur bëhet fjalë për sigurinë.

Nën kapak është një tre cilindër i vogël 1.0 atmosferik me 75 kuaj fuqi dhe 95 Nm, dhe gjithashtu ofrohet një turbo i fuqishëm 100 kuaj fuqi. Çmimi fillestar është vetëm 10,000 euro me dërgesat e para në tregun e brendshëm deri në fund të muajit. /Telegrafi/