Vështirësohet lëvizja në Rrugën e Kombit
Sharr Travel

Vështirësohet lëvizja në Rrugën e Kombit

Ndryshimi i motit dhe reshjet intensive të shiut kanë shkaktuar probleme në Kukës.

Reshjet kanë sjellë rënie gurësh dhe inertesh në rrugën e Kombit. Për pasojë u bllokua një krah i rrugës nga Kukësi drejt Tunelit të Kalimashit.

Lëvizja e automjeteve ishte e vështirë në orët e mëngjesit dhe të paradites.  Kjo situatë është krijuar edhe për shkak të mungesës së rrjetave mbrojtëse në një krah të rrugës duke mos ndaluar rënien e gurëve dhe inerteve.


MË SHUME NGA Nacionale