Hamza: Do ti japim fund kësaj gjendje të rëndë
Sharr Travel

Hamza: Do ti japim fund kësaj gjendje të rëndë

Bedri Hamza, kandidat për kryetar të Mitrovicës nga radhët e Partisë Demokratikë të Kosovës tha se shumë të rinj janë larguar nga Mitrovica për shkak të mungesës së mundësive.

"Fatkeqësisht, shumë të rinj jan ë larguar nga Mitrovica për shkak të mungesë së mundësive. Undë do t'i japë fund kësa gjendje dhe të rinjtë do të kenë mundëso të punojnë dhe të qëndrojnë në Mitrovicë", tha Hamza në një postim në rrjetin social 'Facebook'.

Lexoni postimin e tij të plotë:


MË SHUME NGA Nacionale