Ngatërron frenat me gazin, Lamborghini përfundon në liqen
Sharr Travel

Ngatërron frenat me gazin, Lamborghini përfundon në liqen

Një gabim që ndodh rrallë, por kur bëhet rezulton fatal. Ngatërrimi i pedales së frenave me atë të gazit ka bërë që një Lamborghini 160 mijë paund të përfundojë në liqenin në qytetin Mondsee në Austri.

Një 31-vjeçar sapo kishte zbritur një person dhe po mundohej të kthente makinën e tij luksoze, por bëri gabimin fatal, duke ngatërruar frenat me gazin dhe makina përfundoi e zhytur 15 metra në liqen. Për fat të mirë, shoferi arriti të dalë nga automjeti pa lëndime.

Më pas, u deshën më shumë se 3 orë për të nxjerrë makinën nga liqeni.