Zgjidhja e statusit tё veprimtarëve invalidë/tё plagosur para luftës
Sharr Travel

Zgjidhja e statusit tё veprimtarëve invalidë/tё plagosur para luftës

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur, Viktimat e Dhunës Seksuale të Luftës dhe Peticione mban mbledhje.

Rendi i ditës:

 

1.      Miratimi i rendit të ditës;

2.      Miratimi i procesverbaleve tё mbledhjeve tё mbajtua me dt. 24 shtator  dhe 7 tetor 2021.

3.  Takim në Komision, të ftuar:

           - Shoqata e Familjeve tё Heronjve dhe Dëshmorëve tё Kombit (ShFHDK). Temë diskutimi – Zgjidhja e statusit tё veprimtarëve invalidë/tё plagosur para luftës çlirimtare nё Kosovё.

4.  Shqyrtimi i Peticioneve;

5. Të ndryshme.

Vendi: N302 Koha: 12:00


MË SHUME NGA Nacionale