Vendet ku nesër nuk do të ketë rrymë
Kosovë

Vendet ku nesër nuk do të ketë rrymë

KEDS ka publikuar njoftimin për punimet në rrjet që do të ndodhin gjatë ditës se premte në disa zona ne Kosovë.

Njoftimet nga KEDS për punimet ne rrjet:

29.10.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

 

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 KV Magure  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat Magure (kodi 41048002) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Magure, Medvevc, Dobrajë, Rreze, Blinajë, Qylagë, Poturovc, Torinë, Poturovc, Gllanicë

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 35/10 KV Badovc  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Janjeva (kodi 10014011) prej orës 09:00  deri në ora 12:00

Vendet: Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Terbuvci, Gushterica e Epërme dhe Shushica.

Arsyeja: Bartje e përçuesve nga shtyllat e vjetra të dëmtuara në shtylla të reja të betonit të vendosura ditë më parë.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobrusht-Gorozhup (kodi 30035008) prej orës 10:00  deri ne ora 15:00

Vendet: Gorozhubi, Mile,Plane dhe një pjesë e Zhurit.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dragabili (kodi 82082006) prej orës 09:00  deri në ora 16:00

Vendet: rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.557 Bedri Berisha (1 konsumator), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bistazhini (kodi 81000005) prej orës 09:00  deri ne ora 16:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe  Smaq (një pjesë).

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

3.

Nga TS 110/35/10 KV Rahovec   do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pataçan (kodi 82000001) prej orës 11:00  deri në ora 12:30

Vendet: fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm,  Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.

Arsyeja: Rregullimi i ndarësit të tokëzimit.

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zallqi (kodi 50052003) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Gurakoc Musollet, Gurakoc, Prekalle, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovice, Osojan, Tupeq, Bllagaq dhe Drejë.

Arsyeja: Riparim komplet i nënstacionit 10/0.4 kV Zallq-Shkolla.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 KV Mitrovica 2  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tregu i Blertë (kodi 70000002) prej orës 10:00  deri në ora 13:30

Vendet: Qytetin- një Lagje.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove nëntokësore 10 kV.

30.10.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) prej ores 09:00 – 17:00

Vendet:  Rr.Sejdi Kryeziu.

Arsyeja: Realizimi i kyçjeve shtëpiake.

30.10.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  J 13 Z.Industriale-Aragoniti (kodi: 10000009) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Eulex, Aragoniti dhe Fakulteti i Bujqesisë.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve  të tensionit të mesëm, sipas zgjidhjes teknike.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV   Dalja 5  (kodi: 80080013) prej orës 09:00-09:30 dhe ora 14:30-15:00

Vendet: rrugët: 14 Qershori, Bajram Curri, Bujar Roka, Demush Taha, Dërgut Vokshi, Hasan Dashi, Luigj Gurakuqi, Mark Malota, Mihail Grameno, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Përmet Vula, Shefki Shasivari dhe Tahir Efendija.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i  STM.

2.

Nga TS 35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS 5  (kodi: 80080013340) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: rr. Nëna Terezë -një pjesë, rr.Luigj Gurakuqi – një pjesë, rr. Bardhyl Çaushi një pjesë

Arsyeja: Ndërrimi i panelit  të tensionit të ulët, sipas pëlqimit elektro-energjtik.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV   Betonjera  (kodi: 30000004 ) prej orës 12:00 deri në ora 17:00

Vendet: Votra, Ortakolli 1, Oratkolli 2, Ben Aff, Lux Dekor dhe Ortakoll II.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit  të tensionit të ulët, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

1.

Nga TS 110/10 kV Theranda  do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Islam Jetullah Balaj “Graniti&Co  (kodi: 32000022005) prej orës 11:00 deri 14:00

Vendet: Objekti Islam Balaj Graniti & Co.

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje, sipas pëlqimit elektro-energjetik.


MË SHUME NGA Kosovë