​Krasniqi takon Sindikatën e Shërbyesve Civilë
Sharr Travel

​Krasniqi takon Sindikatën e Shërbyesve Civilë

Kryetari i PDK-së Memli Krasniqi ka takuar kryetarin e Sindikatës së Shërbyesve Civilë të Kosovës, Mursel Zymberi.

Krasniqi tha se Ligji për pagat duhet të miratohet dhe zbatohet sa më parë, që të gjithë punonjësit të trajtohen me dinjitet në raport me punën e tyre.

"Partia Demokratike e Kosovës e mbështetë këtë ligj dhe do të avokojë në miratimin e tij, si zgjidhja e vetme për të eliminuar pabarazitë e për të vendosur meritokraci", tha ai.


MË SHUME NGA Nacionale