Revolucioni – ulëse të reja për fëmijë
Sharr Travel

Revolucioni – ulëse të reja për fëmijë

Cybex ka bërë një revolucion të vogël me ulëse Anori T i-Size pasi kombinon një sistem airbag dhe një ndenjëse për fëmijë për herë të parë

Me Cybex, airbag i integruar në mburojë mbron në mënyrë specifike kokën dhe qafën e brishtë të fëmijës.

Airbagi hapet në disa qindtat e sekondës dhe hapet në formë C përpara fëmijës.

Në rast të një përplasjeje ballore, ulësja ofron afërsisht 50 për qind më shumë mbrojtje sesa ulësja tradicionale të fëmijëve me fytyrë përpara, sipas Cybex.

E zhvilluar sipas standardit UN R129/03, ulësja është për fëmijë nga 76 cm deri në 115 cm në lartësi dhe me peshë 21 kg.

Ekziston edhe një pozicion gjumi me disa cilësime. Anoris T i-Size do të jetë në dispozicion në treg nga fundi i nëntorit 2021.

Çmimi i rekomanduar me pakicë është 699.95 euro.