​15 pacientë të konfirmuar me COVID-19 po trajtohen në ShSKUK
Sharr Travel

​15 pacientë të konfirmuar me COVID-19 po trajtohen në ShSKUK

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka njoftuar se 15 pacientë janë konfirmuar me COVID-19, ndërsa 25 pacientë janë me post-covid.

Sipas të njëjtit raport nga ShSKUK, bëhet e ditur që 8 pacientë janë në oksigjenoterapi, kurse një është në kujdes intensiv në Spitalin e Gjakovës dhe një me maskë oksigjeni.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 9 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 22 pacientë, post-covid

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 1 pacient me maskë oksigjeni

Spitali i Gjakovës, 2 pacientë

Spitali i Pejës, 5 pacientë

Spitali i Ferizajt, 1 pacient


MË SHUME NGA Nacionale