Clarkson zgjodhi veturat më të mira dhe më të këqija të vitit 2021
Auto

Clarkson zgjodhi veturat më të mira dhe më të këqija të vitit 2021

Një veturë prestigjioze gjermane, por edhe një veturë legjendare britanike u sulmua nga komentatori njohur britanik.

Jeremy Clarkson, dikur prezantuesi i famshëm britanik i serialit “Top Gear”, e më vonë i spektaklit “The Grand Tour”, zgjodhi makinat më të mira dhe më të këqija të vitit 2021.

Listën e modeleve të testuara e ka komentuar në stilin e tij të njohur, pa doreza apo fjalë të zgjedhura.

Nuk kemi dyshim se disa nga modelet e përzgjedhura, por edhe vetë komentet do të shkaktojnë një ortek reagimesh të reja.

Veturat më të këqija

1. Genesis V80

2. Jeep Renegade Trailhawk 4xe

3. Cupra Formentor

4. Mercedes S class

5. Land Rover Defender

Veturat më të mira

1. Toyota Yaris GR

2. BMW M550i xDrive

3. Volkswagen Golf GTI

4. Ferrari Roma

5. Volkswagen Touareg R

6. Honda Civic Type-R Sportline