Vazhdojnë patrullimet e policisë në trafik dhe parandalimin e Covid-19
Kosovë

Vazhdojnë patrullimet e policisë në trafik dhe parandalimin e Covid-19

Po vazhdojnë aktivitetet e Policisë së Kosovës me qëllim ngritjen e sigurisë në trafik dhe parandalimin e përhapjes së pandemisë.

Siç njoftohet, drejtoria rajonale e policisë, patrullat e trafikut rajonal në Gjilan në implementim të planit operativ, me qëllim të ngritjes së sigurisë në trafik gjatë periudhës kohore 21/23-01.2022, kanë gjetur parregullsi në komunikacion si dhe në mos zbatimin e masave anti-Covid-19.

Për shkeljet dhe veprimet  ndaj shkelësve te ligjit janë ndërmarr këto masa ligjore:

Mos respektimi i shpejtësisë së kufizuar: 134

Mos respektimi i këmbësorëve: 1

Drejtimi i mjetit pa patentë shofer: 3

Rripi i sigurisë: 21

Gjendja jo e rregullt teknike e automjetit: 1

Skadimi i afatit të regjistrimit të automjetit: 6

Kyçja e  pa rregullt në rrugën kryesore: 3

Mosrespektim i urdhrit të policit: 3

Mjetet pjesëmarrëse në trafik pa sinjalizim të duhur ndriçues: 6


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa