KEDS paralajmëron punime, këto komuna do mbesin pa rrymë nesër dhe pasnesër
Kosovë

KEDS paralajmëron punime, këto komuna do mbesin pa rrymë nesër dhe pasnesër

KEDS ka njoftuar për punime të domosdoshme në rrjet për siguri të sistemit përgjatë ditës se premte dhe së shtunë.

NJOFTIMI I KEDS:

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

28.01.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rubovci (kodi 62000003) prej orës 09:00  deri në ora 12:00

Vendet: fshatrat: Berivojcë (një pjesë) dhe Ruboc.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, zhvendosja e rrjetit të tensionit të ulët në shtyllat e reja pasi shtyllat e vjetra janë afër rrëzimit.

29.01.2022

Punime nga palët e treta

 Gjakovë

1.

Nga TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Elektrokosova (kodi: 81084020) prej ores 12:00 deri në ora 16:00

Vendet: rrugët: Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailand, Fan Stilian Noli, Ferhat Binishi,

Ismail Qemali, Marin Barleti, Mbretresha Teuta, Musa Zajmi, Naum Veqilharxhi, Nënë Tereza dhe Selman Riza.

Arsyeja: Për realizimin e lidhëseve sipas pëlqimit elektro-energjetik, gjegjësisht energjizimin e kthinave hyrëse/dalëse sipas rekomandimit të komisionit.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS-66 (kodi: 81000002023) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV TS-67 (kodi: 81000002024) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Vendet: rr. Marin Barleti-banesat te shtëpia e mallrave.

Arsyeja: Për realizimin e lidhëseve sipas pëlqimit elektro-energjetik, gjegjësisht energjizimin e kthinave hyrëse/dalëse sipas rekomandimit të komisionit.

3.

Nga TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Xerxa (kodi: 82081003) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Xëxë – kryesisht konsumatorët komercial – bizneset.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllës ekzistuese në shtyllë të re të betonit 12/1600, sipas pëlqimit elektro-energjetik.


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa