Nissan GT-R R35 nga garazhi Liberty Walk doli me një 1580 kuaj/fuqi
Auto

Nissan GT-R R35 nga garazhi Liberty Walk doli me një 1580 kuaj/fuqi

Që kur Nissan GT-R pa dritën e ditës 14 vjet më parë, pronarët dhe akorduesit e etur për energji kanë shpenzuar shumë kohë dhe para për të përmirësuar më tej performancën e tij. Mes tyre është sigurisht Liberty Walk, i cili krijoi një përbindësh të vërtetë.

Askush nuk mund të thotë se motori V6 i dyfishtë turbo 3.8 litërsh i Nissan nuk ka fuqi të mjaftueshme dhe nuk është emocionues, pasi është 600 kuaj fuqi dhe më se mjaftueshëm që ky “vrasës superveture” të përshpejtojë nga 0 në 100 për 2,7 sekonda.

Megjithatë, ky motor i fuqishëm ka ende potencial, dhe shumë më tepër fuqi mund të nxirret në duart e duhura. Një shembull është padyshim projekti i Liberty Walk, i cili rriti fuqinë e motorit të përmendur dhe përgatiti një komplet të ri të gjerë trupi dhe rrota ari 20 inç Forgiato.

Motori i lartpërmendur V6 tani zhvillon 1,580 hp dhe 1,480 Nm çift rrotullues, dhe GT-R përshpejton nga 0 në 100 km/h në vetëm dy sekonda. Shpejtësia maksimale e tij është rritur në 330 km/h.

Përshpejtimi fantastik është rezultat i përmirësimeve të ndryshme që janë pjesë e paketës RS Stage III Performance, e cila përfshin pistona të rinj, turbocharger të përmirësuar, përmirësime të shumta të komponentëve kryesorë duke përfshirë sistemin e shkarkimit, hyrjen, intercooler, guarnicionin e kokës së cilindrit, grykat dhe më shumë. Nga ana tjetër, akorduesi gjithashtu përgatiti një pezullim të ri dhe punoi në diferencialin e pasmë.

Pamja është përmirësuar me buzët e lartpërmendura prej ari Forgiato 20 inç, si një komplet trupi dhe bojë metalike të trupit Humble Satin. Kompleti i trupit përfshin zgjatime të harkut të rrotave, parakolpin e përparmë të ridizajnuar, ngjitëse, grafikë dhe më shumë.


MË SHUME NGA Auto