Ky është modeli i vetëm që i mungon ofertës së Alfa Romeos
Auto

Ky është modeli i vetëm që i mungon ofertës së Alfa Romeos

Giulia është vetura perfekte që ka vetëm një të metë të vërtetë, dhe kjo është mungesa e performancës në Coupe.

Sado që Giulia ishte një veturë e mirë, entuziastët e vërtetë të Alfa Romeos do të thonë se oferta nuk është e plotë pa një performancë Coupe. Dhe do të kenë të drejtë, sepse sado të kenë marrë përsipër crossovers, ka ende kërkesë për modele të dizajnuara emocionalisht që nxjerrin elegancë sportive.

Në fund të fundit, coupes premium janë ende mirë sot, dhe një Alfa do të përshtatej shumë mirë. E ndërsa Alfa Romeo nuk e ka dorën të lirë në koncernin Stellantis, puna është bërë nga një stilist i pavarur.

Ai quhet Maxim Shershnev, dhe deri më tani duart e tij kanë dizajnuar për Volkswagen, Audi, Renault dhe markën vendase Marussia. Nuk ka punuar për Alpha, por nuk është gati të zbulojë as ujin e nxehtë.

Ai thjesht mori atë që ofrohej nga vitrina, dhe kjo ishte Giulia dhe Stelvio. Duke respektuar shprehjen e tyre të dizajnit, ai vendosi ta shijojë historinë me linja edhe më të rrumbullakosura, madje në disa detaje u kthye në Alfat legjendare nga disa kohë të harruara.

Megjithatë, pjesa e përparme me një motiv trekëndëshi dhe buzët jashtëzakonisht të rritura janë treguesit më të qartë të origjinës fisnike italiane. Duke gjykuar nga shkarkimi qendror, është planifikuar instalimi i një motori klasik me djegie të brendshme, ndoshta edhe versioni më i fuqishëm V6.


MË SHUME NGA Auto