Opel konfirmon: Manta është kthyer në prodhim
Auto

Opel konfirmon: Manta është kthyer në prodhim

Vitin e kaluar, Opel prezantoi një koncept elektrik të frymëzuar nga Manta origjinale.

I ashtuquajturi electromod i kënaqi fansat e Opel-it, por mori edhe vlerësime pozitive nga kritikët.

Prandaj Opel ka marrë një vendim që shumëkush e kishte shpresuar dhe thotë se Manta po shkon në prodhim.

Megjithatë, kjo nuk është e vetmja risi elektrike që po përgatitet nga Opel.

Në të njëjtën deklaratë, Opel thekson se është duke u përgatitur një Insignia e re, e cila gjithashtu do të jetë elektrike.


MË SHUME NGA Auto