Mini zbulon Cooper Pat Moss Edition
Auto

Mini zbulon Cooper Pat Moss Edition

Fitorja e parë e kompanisë britanike të veturave në skenën e garave ndërkombëtare është për shkak të Pat Moss dhe bashkëpunëtores së saj Ann Wisdom, të cilët triumfuan në Tulip Rally në vitin 1962.

Fitorja e parë e kompanisë britanike të veturave në skenën e garave ndërkombëtare është për shkak të Pat Moss dhe bashkëpunëtores së saj Ann Wisdom, të cilët triumfuan në Tulip Rally në vitin 1962.

Për nder të fitores së parë ndërkombëtare në Rally, falë Pat Moss dhe Ann Wisdom, MINI zbuloi një edicion numerikisht të kufizuar Cooper në Ditën Ndërkombëtare të Gruas pas emrit Pat Moss Edition.

MINI do të prodhojë Cooper Pat Moss në 800 kopje, të cilat do të ofrohen në mbarë botën, dhe me një edicion special të Cooper në kompaninë britanike të makinave, ata i kujtojnë Pat Moss (motra më e vogël e shoferit të Formula 1 Sterling Moss) dhe bashkëpunëtores së saj Ann Wisdom, i cili në 1962 kilometra triumfoi në Rally Ndërkombëtare të Tulipanëve.

Përveç nënshkrimit të Pat Moss, tulipanëve të stilizuar dhe grafikëve në parafangat e përparme që zbulojnë rrugën Tulip Rally, MINI do t’u ofrojë klientëve të Pat Moss Cooper dy ngjyra të trupit (Pepper white dhe Midnight black) me një kombinim çati shumëngjyrësh dhe strehët e pasqyrave mbeten të kuqe.

Edicioni special i Mini Cooper do të ofrohet gjithashtu në kombinim me pesë dyer, dhe blerësit e një makine të fuqizuar nga një motor turbo benzine me katër cilindra me dy litra (192 kuaj/fuqi) do të jenë në gjendje të zgjedhin midis një motori manual me 6 shpejtësi dhe një 8. – transmision automatik me shpejtësi.


MË SHUME NGA Auto