SUV elektrik i Lotus Type 132, do të quhet “Eletre”
Auto

SUV elektrik i Lotus Type 132, do të quhet “Eletre”

Përpara zbulimit të saj zyrtar më 29 mars, Lotus ka zbuluar emrin e SUV-it të tyre të parë elektrik, i cili më parë njihej vetëm si Type 132.

Emri zyrtar do të jetë “Eletre” dhe do të vazhdojë traditën shumëvjeçare të prodhuesit britanik të automjeteve për t’i dhënë automjeteve të tyre emra që fillojnë me E.

Nuk dihet shumë për motorin, dinamikën ose peshën, por kompania ka zbuluar më parë se do të ketë opsione baterie 90-120 kWh.

Pasi Eletre të bëjë debutimin e tij zyrtar më 29 mars, do t’i bashkohet Emira dhe Evija si automjeti i tretë në formacionin e Lotus.


MË SHUME NGA Auto