Thaçi: Numri i inspektorëve nuk është i mjaftueshëm
Foto: RTKLive
Kosovë

Thaçi: Numri i inspektorëve nuk është i mjaftueshëm

Hysni Demaku/RTK

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë po kërkon rritje të numrit të inspektorëve.

Zëdhënësi Lamir Thaçi ka thënë se ndonëse është shtuar numri i inspektorëve, prapë nuk është i mjaftueshëm dhe
se duhet shtuar edhe më tepër.

Thaçi ndërkohë ka paralajmëruar shkelësit e ligjit me fletëparaqitje
në gjykata.

Ai ka thënë se kudo që nëpër markete hasen produkte që nuk i plotësojnë kushtet për konsum, ato do të largohen nga tregu.