Në SHSKUK nuk ka grevë, puna po vazhdon normalisht
Kosovë

Në SHSKUK nuk ka grevë, puna po vazhdon normalisht

Valjeta Shala/RTK

Për dallim nga nga institucionet arsimore, ku nuk po mbahet mësim për shkak të mosrealizimit të kërkesave ndaj mësimdhënësve, në SHSKUK dhe në të gjithë institucionet shëndetësore puna po vazhdon normalisht, pa ndërprerje, ani pse kryesia e Federatës Sindikale të Shëndetësisë do t’ju bashkohet BSPK-së në protestë për të kërkuar përmbushje të kërkesave të tyre nga ana e Qeverisë.

Njëjtë, sikur në sistemin shëndetësor, puna po vazhdon edhe në çerdhe dhe në administratat publike deri në kohën e mbajtjes së protestës


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa